2011. március 31., csütörtök

Szakdoga, madár, és minden egyéb...

Ahojj!
Már rég jelentkeztem, ezért ideje egy új bejegyzést írnom.
Mostanság elég sokat betegeskedtem, konkrétan múlt hét szerda délután óta. Pénteken még lázam is volt, és még mindig náthás vagyok, meg köhögök, mint egy tüdőbeteg.Antibiotikumot is kellett váltanom, mert nem használt.-.-"
Amúgy meg... fel lett rakva egy madárodú az udvarban, és a mai nappal megjöttek az új lakói, a mezei verebek. Oké... mi cinegére, vagy zöldikére számoltunk, esetleg tengelicre... de a mezei veréb is madár.:)))

A mogyibokrunk fakopáncsa pedig megint visszatért, és mogyoróval távozott.:)))
 
Ami madaras téren viszont szomorú dolognak számít, hogy a vörsi gólya elpusztult. Béke poraira!:S
R.I.P. Charlie
----

 Szakdoga... nos a mai nappal kicsit felturbóztam a a szakdogaírási tempómat... de még így is lassú vagyok szégyen szemre...No mindegy.:S

Más értelmes dologra most nem futja, bye!

2 megjegyzés:

  1. Jobbulást, remélem hamar kilábalsz a náthás korszakból! =/

    Nálunk most feltűntek új madárkák, sajnos nem tudom mifélék, de nagyon egyszerű, pici és aranyos jószágok, a fűzfánkat beporzó méhek után kapkodnak állandóan. A másik vendég pedig a búbosbanka, ha nem a kerítésünkön trónol, akkor is lehet hallani a hangját =)

    VálaszTörlés
  2. Köszi, már haladok kifelé!Még kicsit köhögök meg folyik az orrom, de már egyértelműen haladok kifelé!:)))
    Hmm... passz h mik lehetnek. Pici, egyszerű madár lehet a zöldike... az a színét leszámítva nem túl feltűnő... de passz h mit eszik. Búbosbanka... ejh... nálunk egyszer járt, még gyerekkoromban, de azóta is szeretnék látni!!!:)
    Itt csak fakopáncsok vannak... de azok néha a mi udvarunkat is meglátogatják!:)

    VálaszTörlés